2013 m. balandžio 21 d., sekmadienis



Hey'a!
Užmigdžiusi vaiką, palindusi po švelniais vyro iškedentais patalais ir skambant tyliai muzikai, o toliau degant vanilinei žvakei - apima ramybė..Ir toks pilnumo jausmas. Nereikia nieko. Laime spinduliuoja visi namai..
...
Kurį laiką krykštavau kaip noriu į Vilnių. Kaip noriu apsipirkti. Kaip noriu visko.
Šeštadienį 7h ryto pajudėjom link savo tikslo. Ir taip gera, spausti 150/h greičiu, rankose laikyti kavos termosėlį, užsimesti pledą ir pasiimti į rankas 'Cosmopolitan'.
Aplankiau pusbrolį ir jo naujagimį, o tada atsiraitojau rankoves (muahaha, buvau be rankovių) ir su plačia šypsena užsiėmiau savo didžiausiu pomėgiu. Apsipirkinėjimu. 
Tiesa, važiuodama įsivaizdavau kad Vilniuje bus visko apstu, daug, kitokio, nematyto, gražaus. Ir skaudžiai nusivyliau pamačiusi realybę. Aplankiau didžiuosius prekybos centrus, apipirkau savo mažąjį vyruką, didysis apsipirko pats, o aš vos su keliais pirkiniais sau slenku iš vienos parduotuvės į kitą. Taip, vyras sakė kad su manim apsipirkinėti yra kančia. Nesiginčysiu. Aš labai išranki. (evil)
Su lig kiekvienu apsilankymu šitame didmiestyje gaunu pasiūlymą pasirašyti kontraktą su modelių agentūra. Lyg tyčia. Ir kiekvienu apsilankymu - atsisakau. Ir be jų graži ir protinga aš. Ania?
Labai nustebino Panoramoje kai priėjo mergina, pasisveikino, paklausė 'Čia Tu Blakstutė iš ask.fm, jo?? Geras, tai va norėjau pasakyti kad man labai faina esi ir tt'. Ta prasme jo..Faina. Ir kažkaip visai netrikdė manęs tūliko aplinka.:D Normaliai. Patiko.
Vyro žodžiai buvo 'Gal darom turą po Lietuvą?' (muahaha, geriau jau lai tikisi kad pamiršiu jo šitą pasiūlymą)
...
Nusipirkau nei daug nei mažai. Kelias bliuskas, švarkelį, megztinį, du sijonus, vieną žydrą ilgą iki žemės, kitą trumpą, džinsus, į kuriuos vos įlendu, dvejus batus, marškinius ir kelis aksesuarus.
Atrodo imi nedaug, bet pinigėliai nyksta akyse.. 
...
Beje, buvau susitikusi su Tv3 organizatoriais mamos dienos proga. Nu visgi gali būti, kad atiduosiu jiem savo šokį. (Pasigyriau, ir pati sau pasiplojau)
...



Temstat, mašinai riedant ant tų pačių 150km/h, o rankose laikant jau statoilinę kavą, išvargusi sėdėjau sėdynėje neturėdama jėgų net pasimuistyt. Diena gera. Bet dar didesnis gėris laukė namuose..
Vilnius gerai.
Bet geriau ten, kur plaka antra mano širdis, kuriai daviau vardą Lukutis..


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą