2013 m. liepos 8 d., pirmadienis

Savaitgalį kelis kartus vis prasiėjau pro parduotuves, ir nors grįžau su keliais maišais, aš kaip tikra moteris galiu pasakyti NETURIU KĄ APSIRENGTI. Po apsipirkinėjimo spintoje guli naujos bliuskutės, megztinis, šortukai, maikutės, suknelė, pora aksesuarų ir nauja rankinė, bet atsidarius spintų duris - aš nematau nieko, ką norėčiau imti ir apsivilkti. Stoviu su apatiniais ir raukausi. KAS SUGALVOJO TOKĮ MOTERS BRUOŽĄ, BŪTI TOKIAI IŠRANKIAI? Jau atrodo išsitrauki midi sijoną, apsivelki bliuskutę ir švarką - bet ne, netinka. Apsivelki kitą bliuskutę - bet dabar netinka švarkas. Pakeiti švarką - sijonas be ryšio. Pasiemi kitą derinuką - vėl tas pats. Kaskart praleidus netrumpą laiką tarp drabužių, pagaliau išsitraukiu laabai senai pirktą, bet dar niekad nedevėtą rūbą - nusišypsau. Tinka!
Ir tik apsirengus, žiūriu į perkrautas lentynas ir galvoju, KAM tiek visko, kai vistiek turi TIEK laiko stovėt ir sukt galvą?
Bet rankos neleidžia imti ir išmesti, o širdis dreba praeinant pro parduotuvę, ir ten neužėjus.
Šį kartą neturiu tokių laimikių, kuriais norėčiau visiems girtis, galbūt viskas per daug 'casual', bet tikrai džiaugiuosi kad Zaros S suknelė, man puikiai tinka, bateliai dar trina, bet jau mažiau, kaklo papuošalas tinka prie daug ko, o rankinę pagaliau radau mėlyną!

Ir aaah, kaip širdį paglostė, kai sekmadienį išėjus iš akropolio, mane užkalbino modelių agentūros vadovė, ir pasiūlė būti nauju veidu tiek čia, tiek kitose šalyse. Būtumėt matę jos veido išraišką, kai pasakiau kad turiu vaikutį..Cha!
Tokiais momentais suvokiu, kad kaip gera būti iš tų, kurioms pasisekė, ir nereikia po gimdymo kovoti su papildomais kilogramais, kankinantis, kad kadaise tavo mėgiama suknelė, kuri buvo xs, dabar tūnos užmiršta tol, kol susiimsi, ir lėtai iš L, grįši prie savo numylėto dydžio..




Kiekviena diena, yra kupina pamokų ir mokymų.. T.y. paslėptų dovanų.. ;) Rask jas.



Labanakt, Greta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą