2013 m. liepos 8 d., pirmadienis

Dažnai prisižiūrėję telenovelių ir šiaip Santa Barbarų, tyčia, o kartais ir ne, bandom vaidinti. Žaidžiam ir apsimetam didžiausiais aktoriais. Įsileidžiam į savo gyvenimą begales ašarų, suvaidinto juoko, nuoširdumo ir pykčio, kuris pamažu virsta tikru. O tada sunku atskirti realų gyvenimą, nuo to, kurį norėjom pabandyti.. Blaškomės tarp nematomų, bet labai trapių sienų..
Iškeliam pavydo scenas savo mylimiesiems, ir tikimės rožių kalno vietoj atsiprašymo, ar mersedeso už lango, perrišto baltu kaspinu. Kad ateis tavo princas, paims tave ant rankų, ir nešis į žydintį sodą, kuriame po daugybės bučinių pasirodys piktoji visko kaltininkė 'Kasandra' ir sujauks jūsų santaiką. Pyksi, liūdėsi, verksi į pagalvę, atmetinėsi jo skambučius, vengsi ir slapstysies nuo jo, kol tavo mylimasis, kuris nė nenutuokia apie tavo gyvenimišką serialą, nuleis rankas, paleis tave..
Ir tik atsikvošėjus, pasibaigus paskutinei serijai su laiminga pabaiga, suprasi kad viskas yra kitaip. Žiūrimi filmai niekada neatitiks tikrovės, nors ir gražu pažiūrėti iš šono. Juk taip jaudina visos kuliminacijos! .. Bėgsi pas savo meilę, juokdamasi apsiprašysi ir sakysi: 'Baik, juokavau aš!'.. Tik tie juokeliai ne visiems juokingi..
Mes, moterys, esam didelės gyvatės, ir nors su vyrais labai sunku, su mumis tikrai nelengviau.
Todėl saugokim  tai ką turim šalia, kad netaptų tuo, ką TURĖJOM.. Paišykit savo pasaką, mylėkit ir mylėkitės. Kurkit meilę, padarykit stebuklą..
Išklausykit, ieškokit sprendimų, atvėskit, apsikabinkit ir bandykit iš naujo, tol, kol matot savo bendrą ateitį. Kol žiūrit ta pačia kryptimi ir tol, kol širdys plaka vienu ritmu..







Saugokite santykius - antraip teks saugoti prisiminimus..

Labanakt, Greta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą