2013 m. sausio 15 d., antradienis

2013-01-15

Šiandien su drauge nusprendėm praleisti kiek naudingiau dieną nei įprastai, tad mūsų dienos tikslas buvo aplankyti muziejų. Net ne 1, o 3! Ir žinot, nors daug kas pasakytų "O Dieve, kaip nuobodu!", drąsiai atrėžčiau kad "NE". Ypač jei kompanija smagi. O tada jau nesvarbu nei kur, nei kaip. Kartais pasikultūrinti yra daug geriau, nei eilinį kartą sėdėti 'Čili' apsikabinus kavos puodelį, ar vyno taurę. Va šitai darosi Nuobodu.
Nors buvau pasidažėjusi šiandien nekankinti skrandžio, pažadą sulaužiau. Prisikirtom tiek, jog beveik pusę reikėjo išmesti, nes Dievaži, dar kasnis, ir visi būtų pamatę ne tik šiandieninį bet ir vakarykščio meniu turinį. (xaxa).
Atsisveikinus su drauge, turėjau likusio 30min laisvo laiko, ir tie kas mane žino, suprato, kad jį stengiausi išnaudoti parduotuvėje. Bet pasakykit man, ką galima spėti nusipirkti per pusvalandį, jei aš vieną rūbą tą patį laiką matuojuosi?? Žodžiu, spintoje kabo naujos kelnės, bliuska, kelios makiažo priemonės, ir Lu maikutė. Banke užsisakiau naują kortelę. Ir žinot..Visai malonu kai per 5 laukimo minutes eilėjo, prie manęs spėjo net du kartus prieiti aptarnautoja, ir paklausti ar viskas gerai. (Xaxa, almost Queen).

Mielieji, kartais nueiti ir šį tą pamatyti yra daug prasmingiau, nei trintis pakampėse ir galvoti kaip prastumti dieną. Nesvarbu ar Tu vėliau prisiminsi ką nors ar ne. Svarbiausia kad bent PATS SAU, atrodysi kažkiek protingesnis.


Gero vakaro, Greta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą