2013 m. sausio 14 d., pirmadienis

Daily

" Tiems, kurie manęs nepažįsta, esu kaip neperskaityta knyga, bet viršelis intriguoja."
---
Skaitau filosofinę knygą, retkarčiais akimis permesdama Cosmopolitano žurnalą. Gurkšteliu karštą kavą ir galvoju, kodėl šiandien viskas yra ne taip kaip būna įprastai. 
Papietavau, nuvažiavau pas močiutę, ir pasigailėjau sukirsto kepsnio. Nes juk lengviau mentą įtikinti kad Tu nekaltas, nei močiutę, kad Tu nealkanas.
Tos kelios valandos buvo tokios ypatingai jaukios. Kaip senais gerais laikais, kai tave vis dar paglostydavo, o iš prijuostės išsitraukdavo saldainį.. Šįkart gavau saldainį su mažu priedeliu. Praturtėjau dviem dešimtimis tūkstančio, bet labiausiai džiaugiausi mažu, naminiu rūgštyniu stiklainiuku.. Atrodo nieko daugiau ir nereikėjo.. Išėjusi nubraukiau ašarą. Kažkas čia ne taip. Ne taip kaip ĮPRASTAI.
---
Ketvirtadienis suplanuotas. Parduotuvių sąrašas, kurias noriu aplankyti sudarytas. Internetinės parduotuvės peržvelgtos, pora užsakymų padaryti. It's time to waste some money. O tai - džiugina VISADA.:)) (argi tai ne moteriškas bruožas? Chi.) Jei netingėsiu, pasirodysiu naujus pirkinius. (O aš tikrai netingėsiu. Muahaha) 


Gero vakaro, Greta


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą