2013 m. birželio 21 d., penktadienis





Eilinį penktadienio vakarą, savo jauną veidelį užgoži nemenku sluoksniu makiažo. 10 kartų perbrauki akis storiausiu tušu,o lūpas spalvini raudonai. Perbrauki šepečiu per žvilgančius plaukus ir lėtai įsispraudi į dviem dydžiais per mažą sijoną. Paskutinį kartą, lyg ir nedrąsiai žvilgteli į savo atvaizdą veidrodyje, įsižiūri, o tada pakeli išdidžiai galvą, ir žengi į tamsią gatvę..
--
Apsauginis net nežvilgtelėjęs praleidžia kaip pastovią lankytoją, nueini prie baro ir lauki. Susirenka žmonės, įvairaus plauko tipai atėję pasilinksminti, ir merginos, kurios pasimeta šokyje. Muzika kurtinanti, o tu nė nejudi, nelinguoji į taktą, nejudini kojų, tik vos pastebimai perbrauki ranka per ranką. Lyg norėdama įsitikinti kad Tu, vis dar TU..
--
Tave vaišina vienu, antru, trečiu kokteiliu, bando perrėkti muziką banaliais komplimentais, ir klausia ką čia veiki, gal nori pašokti.. Bet kojos neklauso, išgeri paskutinį gurkšnį, atrodo parsiduotum pačiam velniui ir pakyli.. Lėtai nužingsniuoji ten, kur tavęs tikrai laukia.
--
Pradarai duris, ir tau puola po kojom. Godžiai žvelgia į kiekvieną kūno lopinėlį, geria akimis, liečia žvilgsniu.. Bando užuosti tavo aštrių kvepalų aromatą.. Tos laibos kojos ir liemenėlėje nesilaikanti krūtinė.. Tu Deivė. Vienintelė tokia.
Organizmas pripratintas prie Heroino tau fejerverkais dėkoja už dar vieną dozę.. Dar ir dar.. Kol aplink dingsta garsai ir liejasi vaizdas.. Ramiai nusišypsai ir perbrauki ranka per ranką.. Kad įsitikintum jog Tu - vis dar Tu..





Kažkas pataiso tavo mini sijonėlį.
Labanakt, mano Hero mažule..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą