2013 m. birželio 20 d., ketvirtadienis


Kai ryte atsikeli, kas Tu? kai žiūri į saulę, kas Tu? Kai pažvelgi į savo simpatiją, kas Tu? Kai darai tai, ko negali, kas Tu? Kai klausai mamos, kas Tu? Kai pasineri į knygą, kas Tu? Kai pro šalį praeina konkurentė, kas Tu? Kai mokykloje tave užgauna, kas Tu? Kai suvalgai paskutinį draudžiamą šokolado gabaliuką, kas Tu? Kai apsiperki ir prie kūno glaudi idealiai tinkančią bliuskutę, kas Tu? ..

Dažnai parduodam save, įsikūnijam į įvairiausius personažus, patikim jais ir kurį laiką mėgaujamės.. Tik labai dažnai, dar nespėjus įsijausti į vieną, mes jau ropščiamės į kitą..
Vieną akimirką tu pernelyg apsimestinai laiminga, o kitą..o kitą tu matai kaip tavo pasaulis griūva. Ne tas kurį statai prieš kitus ir demonstruoji save tokią idealiai tobulą..Be trūkumų..Bet tas tikrasis, kurio realybė kiek skiriasi nuo išsvajoto burbulo.. Tas, kuriame skausmo yra tiek pat daug kiek ir džiaugsmo. Kuriame juokas su ašaromis negali pasidalinti vietomis, kuriame klysti tiek daug, kad net pati nesupranti kiek dar tai tęsis..
Bet vaidinam stiprius.. Nepasiduodam, šypsomės aplinkiniams, o paėję žingsnį į priekį griebiamės už krūtinės, iš kurios bijai kad širdis neiššoktų.. Ir taip kaskart. TU TOBULA. Tokia idealiai nepakartojama.. Tokia ypatinga ir nepažeidžiama, kad nuo tos vaidybos vemt norisi.
Bet kur ta mūsų stiprybė, kai visą naktį verkiame?
Kodėl kitiems išspaudi nepriekaištingai ištreniruotą apsimestinę šypseną, o sau negali net pašnibždomis išstenėti 'Viskas bus gerai..'?
Negali..
O gal nenori?

Everything happens for a reason..


Šiandien skauda - rytoj kutens..
Šiandien šluostai ašarą drėgnu rankovės galu - rytoj šauksi pasauliui kaip viskas puiku..
Gal ne šiandien..
Gal ne rytoj..
Bet BUS.




Kai užmiega žibintai ir dailiai nusivalai makiažo likučius, kas Tu?




Labanakt, Greta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą