2013 m. birželio 16 d., sekmadienis



Labas, merginos,

Kai ryte atsikeli, susiriši susivėlusius plaukus ir greitai perbrauki veidą drėgna servetėle, o dieną pradedi apsivilkusi iš spintos ištrauktą senai susiraukšlėjusią bliuskutę ir per didelius džinsus - pažvelgusi į veidrodį, klausi 'Kas ji?', o tada kai godžiai žiūri į kitas, labiau susitvarkiusias merginas - apima nepasitikėjimas savimi.
Dažnai nuleidi galvą, stengiesi neišsiskirti iš minios, būni nematoma, o praėjus konkurentei (visos mes konkurentės) atsisuki ir svarstai 'Norėčiau tokia būti ir aš' - atrodai juokingai.
Tam, kad pradėtum patikti pati sau ir kitiems, didelio indėlio nereikia. Prieik prie didžiausio namie esančio veidrodžio ir garsiai paklausk kokia norėtum būti, įdėmiai įsižiūrėk, PAMATYK save tokią, kokia atrodytum sau žavingai. Kitaip. Pagalvok kokią save mylėtum. Ir kurk savo idealą, puošk save, mylėk save, parodyk pasauliui kokia tu nuostabi ir nepakartojama užaugai. Nusišypsok, kurk planus, nesavanaudiškus, bet tokius, kurie teisingi atrodytų TAU. Keisk kasdienybę ar bent dalį savo darbotvarkės, keisk pažįstamų ratą, nes yra geras posakis 'Pasakyk kokie tavo draugai, pasakysiu koks TU'. Paleisk senąją save, pakeisk viską nuo pamatų. Dailiai susišukuok plaukus, seną susiraukšlėjusią maikutę, kuri primintų senąją tave - išmesk. Atnaujink savo spintą rūbais, kurių ankščiau atrodė niekada nenešiotum. Ir netingėk. Visos žinom kad grožis reikalauja aukų.
O jei praėjus dienai ar dviem, tu pavargsi - reiškia ne taip labai ir norėjai išlysti iš kiauto..;)
Atminkit, niekada ir niekas nepradės jūsų mylėti  ir žavėtis tol, kol neparodysit pačios, kad esat to vertos. Nebūna negražių merginų. Būna tik tos, kurios nemoka prisižiūrėti.






Ir nesakykit, kad jau nebegalit nieko pakeisti, nes įpratot prie senosios 'Aš'. Per vėlu tik tuomet , kai ant Tavo karsto žemę barsto.;)




Labanakt, Greta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą